Van zaterdag 23 December t/m maandag 8 Januari zijn wij gesloten. Fijne feestdagen!

Laat jouw kunst zien

Inlijsterij & lijsten

Assortiment lijsten

Onze lijstenmakerij is al jaren gespecialiseerd in het inlijsten van allerlei kunstwerken. En het leuke is: kunst is voor iedereen weer anders, dus vrijwel alles is in te lijsten! Van mooie schilderijen tot aan dierbare foto’s en portretten. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook objecten kunt inlijsten die een speciale betekenis voor jou hebben? Laat ons weten wat jij wilt inlijsten, en wij komen met de beste optie om dit te doen. Uiteraard lijsten we jouw kunst met de grootste zorg in!

Maak je lijst compleet

Maak je lijst echt af!

Passe-partouts

Een passe-partout is een kartonnen rand om een ets, tekening, foto, pastel, borduurwerk of andere schilder- of reproductie techniek en heeft als functie om het in te lijsten werk niet in contact te laten komen met het glas.

Weinig weerspiegeling

Soorten glas

Belangrijk is dat je een glassoort kiest die de kleur en scherpte van je in te lijsten werk maximaal tot zijn recht laat komen en bescherming biedt tegen verkleuring door inwerking van UV stralen. In onze winkel geven we graag persoonlijk advies!

Lijsten met minder UV werende werking

Hoe lang duurt het inlijsten?

Gemiddeld duurt het 1-2 weken voor het inlijsten van een maatwerk project. Heb je snel een lijst nodig? Kijk dan bij ons assortiment wissellijsten. Deze zijn direct en op voorraad in onze winkel! Heb je met spoed een maatlijst nodig? Dan kunnen we ook een spoed bestelling doen.

Wat kan je allemaal inlijsten?

Bij ons is niks te gek. Van een standaard poster, tot aan een bruidsjurk of t-shirt, wij kunnen alles inlijsten. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of kijk bij de inspiratie hierboven voor ideeën!

Wat is een passe-partout

Een passe-partout is een kartonnen rand om een een ets, tekening, foto, pastel, borduurwerk of andere schilder- of reproductie techniek en heeft als functie om het in te lijsten werk niet in contact te laten komen met het glas.

Lees hier meer

Wees welkom

Kom langs in ons pakhuis!

En vergeet je kunstwerk niet mee te nemen!

Hoofdweg (westzijde) 661, Hoofddorp